contact

GRAAG EEN UITNODING


Stuur een mail naar pijpketel@gmail.com of vul hieronder jouw naam en e-mail in als je graag op de hoogte wenst gehouden te worden van onze tentoonstellingen.

 
 
 

We doen er alles aan om uw gegevens te beschermen en houden daarbij rekening met richtlijnen van de GDPR-wetgeving van 25 mei 2018

OPEN


Tijdens de tentoonstellingen op

zaterdag en zondag, telkens van 14 tot 18 uur

of op afspraak.OVER


We noemen ons galerij maar liever nog Ruimte voor Kunst. Ruimte, letterlijk in enkele stallen van een boerderij. Figuurlijk maken we ruimte ... en tijd vrij voor iedereen die zich verbonden voelt of kennis wil maken met kunst.


Drie- tot viermaal  per jaar willen we een platform bieden aan zowel beginnende kunstenaars als aan artiesten die al meerdere jaren aan een oeuvre bouwen. Of ze onbekend zijn of een grote naam hebben en hoe lang ze al artistiek actief zijn is niet belangrijk, wat ze maken moet ons raken. Het zijn kunstenaars die een eigen parcours volgen.

Als vzw zijn we financieel en artistiek onafhankelijk. Opbrengst is voor ons niet essentieel, kwaliteit des te meer. Als vzw staan we ook open voor samenwerking met andere organisaties, gemeentebesturen, bedrijven of individuen en daarbij hoeft het niet altijd om kunst te gaan.


Fritz Van Damme